Het is zover!

Hello everybody…

Ja het is bijna zover.  Om 8 uur ’s avond vertrek ik vanuit Nederland naar Nieuw-Zeeland waar mijn reis van 5 maanden gaat beginnen. Weg uit de dagelijkse roes van werken, op naar het avontuur. Samen met Bas arkesteijn ga ik dit avontuur beleven, waarmee ik vier jaar heb gestudeerd en hebben samen besloten om het avontuur samen te gaan maken. We zullen eerst voor anderhalve maand naar Australië gaan, waarna we op 14 januari aankomen in Melbourne voor een reis van 3,5 maanden door Australië.

Om 8 uur vanavond vertrekken we, via Londen en Sydney naar Christchurch in Nieuw-Zeeland en zullen we op 3 december om 14.10 uur aankomen. Een lange zit, maar met een mooi vooruitzicht. Op naar de zomer en weg van het vieze weer in Nederland.

Na een zwaar maar zeer gezellig weekend, waarin ik van bijna iedereen afscheid heb kunnen nemen, ben ik er helemaal klaar voor.  Gister heb ik mijn tas ingepakt en hebben we een stukje gelopen om te kijken of alles lekker zat en we niks vergeten waren. Afgelopen vrijdag afscheid van de voetbal, zaterdag personeelsfeestje en zondag kwam het hok langs. Alle drie de feestjes waren super gezellig. Allemaal heel erg bedankt hiervoor. Enkele foto’s zijn in het fotoalbum terug te vinden.

Vandaag nog even gedag zeggen bij Nic.Sosef en nog even lunchen met moeders en vaders. Om vier uur wordt ik naar het vliegveld gebracht door mijn ouders en door me broer en zijn vriendin. Dan gaat het echt beginnen en ik kan je vertellen heb er onwijs veel zin in. Lekker vijf maanden vakantie.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke feestjes, het afscheid en de goede wensen. Mis me niet te veel, hoop dat ik dat ook niet ga doen, over 5 maanden ben ik weer terug. Via deze site kunnen jullie me volgen, wat ik erg leuk vind. Ik hoop dat ik zo nu en dan tijd heb om jullie op de hoogte te houden van mijn reis. Hopelijk komen jullie allemaal goed de barre winterperiode door, ik hoef me daar in ieder geval geen zorgen om te maken.

Ik zie jullie over 5 maanden weer

Vele groetjes van Michel.

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer